Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Raskaan kaluston pesulassa puhdistuvat rekat, säiliöautot ja työkoneet 

Kun tuot kuorman meille, voit pesettää kuorma- ja rekka-autosi samalla pesulassamme. Teemme raskaan kaluston sisä- ja ulkopesut tehokkaasti ja nopeasti. Kun pidät kuljetuskaluston puhtaana, se pysyy pidempään hyvässä kunnossa ja luo positiivista kuvaa yhtiöstäsi.  

 

Pesulassamme puhdistuvat kuorma-autot, rekat, säiliöautot ja työkoneet – ulkoa ja sisältä. Ja kyllä me pesemme myös merikontteja, jätelavoja, asuntovaunuja ja muita erikoiskohteita. Palveluihin kuuluu raskaan kaluston salmonellapesut ja desinfioinnit sekä erilaiset erikoispesut, kuten säiliöiden höyrytykset ja hapotukset.

Rehuautoille teemme tilauksesta salomonellapesut ja desinfioinnit. Kun tuot kuljetuskalustoa salmonellapesuun ja desinfiointiin, otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.  

Pesula on avoinna arkisin klo 8-16.30. Tarvittaessa kalustoa voi tuoda pesulaan poikkeuksellisesti myös aikaisin aamulla klo 6-8 tai myöhemmin illalla klo 16.30-20. Poikkeusaikoina tehtävät pesut tulee varata edellisenä päivänä klo 14 mennessä. 

Soita tai varaa aika varauskalenterista? (linkki)

Raskaankaluston korjaamo

Envorin oma in-house korjaamo palvelee tarvittaessa ja tarjoaa korjaamo- ja huoltopalveluja esimerkiksi meillä asioiville kuorma- ja rekka-autoille. 


 
 
 

OTA YHTEYTTÄ!

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME