Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Kiertotalouden edelläkävijä vuodesta 1964 lähtien

Osaamisemme taustalla on perheyritys, jonka juuret ovat 1964 perustetussa romuliikkeessä, Forssan Romussa. Taustalla toimivat sisar- ja tytäryritykset; Forssan Romu Oy (1964), Railapa Oy (1979), Forssan Teollisuus- ja Kiinteistöpalvelu Oy (1990) ja Etelä-Suomen Multaravinne Oy (1996). Vuonna 2006 yritykset yhdistettiin saman kattobrändin alle ja syntyi Envor Group Oy. Reiluun 50 vuoteen on mahtunut paljon ja ympäristöalan kehittyessä kasvua on monesti haettu uudesta suunnasta. Yksi asia ei vuosien varrella ole kuitenkaan muuttunut. Nimittäin se, että Envor on edelleen vahvasti perheyritys, jossa töitä tehdään yhdessä paremman huomisen puolesta.

Envor Groupin yritykset tekevät tiivistä yhteistyötä ja laaja palvelutarjontamme ulottuukin materiaalien kierrätyksestä aina teollisuuden puhtaanapitoon, kiinteistöhuoltoon, paalauspalveluihin, kuljetus- ja kuormauspalveluihin sekä kokonaisvaltaiseen jätehuoltoon asti.

Toimintamme lähtökohtana on aina ollut edelläkävijyys. Haluamme olla askeleen edellä ympäristöalan osaamisessa ja markkinoiden sekä asiakkaidemme vaatimuksissa. Edelläkävijyys tarkoittaa, että aina ei ole valmiita normeja, sääntöjä ja prosesseja, vaan ne on kokeilun ja erehdyksen kautta luotava itse. Siksi olemme vuosikymmenten aikana säännönmukaisesti kehittäneet uusia kierrätystekniikoita- ja teknologioita jätteiden hyötykäytön edistämiseksi.

Ei olekaan ihme, että nykypäivänä käsittelemistämme jätteistä yli 98 prosenttia ohjataan uusio-raaka-aineeksi tai muulla tavoin hyödynnettäväksi omien käsittelylaitostemme tai yhteistyökumppaniemme kautta. Kehitystyömme tuloksena markkinoilla on myös syntynyt useita samankaltaisia laitoksia, jotka hyödyntävät jalostamaamme teknologiaa. Vuosikymmeniä kestäneen kehitystyön ansiosta voimmekin tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ja erittäin kilpailukykyisiä palvelukokonaisuuksia, jotka täyttävät myös tulevaisuuden odotukset.

Missiomme on saada materiaalit aidosti kiertämään – yhdessä asiakkaiden kanssa ja koko maailman parhaaksi.