Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Edullisempaa ajamista pienemmillä päästöillä

Tiesitkö, että biokaasulla ajaminen on yli 30-50 prosenttia edullisempaa, kuin bensiinikäyttöisellä autolla? Lisäksi se on myös huomattavasti ympäristöystävällisempää, kuin bensalla tai dieselillä huristelu. Nyt jos koskaan onkin hyvä hetki miettiä, voisiko sinunkin autosi kulkea biokaasulla.  

Tervetuloa tankkaamaan biokaasua!  

Biokaasun tankkausasemamme sijaitsee Voimalankadulla Forssassa biokaasulaitoksen läheisyydessä. Envorin biokaasu on siis lähipolttoainetta parhaimmillaan. Tankkaus tapahtuu suoraan korkeapaineisista varastosäiliöistä, jolloin tankkaustapahtuma kestää suunnilleen saman kuin polttonestetankin täyttö.

Envor Groupin tankkausasemalla tankattava biokaasu soveltuu kaikille kaasukäyttöisille ajoneuvoille. Asemalla on lämpötilakompensointi 200 bar 15 °C lämpötilassa. Täyttöliitintyyppi jakeluasemalla on mallia NGV1, joka on yleisin tyyppi Euroopassa. 
 
Envorin tankkausasemalla tehdyt tankkaukset maksetaan EG Biogas Station -tankkauskortillaKortin voit tilata itsellesi täältä tai yrityksen käyttöön täältä. 

Biokaasua konttiin pakattuna ja perille toimitettuna

Pakkaamme puhdistettua biokaasua kontteihin, joiden avulla biokaasua voidaan siirtää teollisuuden käyttöön tai tankkausasemille polttoaineeksi. 

Biokaasu on aidosti vastuullinen vaihtoehto 

Hallitusohjelmaan on kirjattu, että liikenteen päästöt puolitetaan Suomessa vuoteen 2030 mennessä vuoden 2005 tasosta. Ohjelman mukaan tavoitteeseen päästään vähentämällä yksityisautoilua ja edistämällä biopolttoaineiden käyttöä.Liikennekäyttöön jalostettu biokaasu (biometaani) on vähäpäästöistä käyttövoimaa, sillä sen palamisprosessi on hiljaisempi ja siinä syntyy vähemmän typen oksideja ja pienhiukkasia. Biokaasun kokonaispäästöt hiilidioksidin osalta ovatkin jopa 90 prosenttia pienemmät, kuin fossiilisilla polttoaineilla. Biokaasu tuotetaan myös paikallisesti, mikä lisää sen vastuullisuutta entisestään. 

Biojätteestä polttoaineeksi 

Biokaasun raaka-aineita ovat puhdistamolietteet sekä kaupan ja elintarviketeollisuuden biojätteet. Mädätysprosessissa syntyvä 65 prosenttinen metaanikaasu puhdistetaan laitoksella membraani-kalvosuodatustekniikalla. Suodatusprosessissa biokaasusta suodatetaan epäpuhtaudet kuten rikkivety, ammoniakki sekä muut yhdisteet. Puhdistuksen tuloksena 98-prosenttinen metaani johdetaan kaasuputkella tankkausasemalle, jossa se paineistetaan 250 bar ja varastoidaan säiliöihin. 

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME