Sisältöön »
Envor Group Oy
 
 

Siistit pihat, viihtyisät elinalueet ja
hedelmälliset kasvualustat

Viljavat pellot, vihreät ja viihtyisät kaupunkialueet, ovat huoletonta asumista. Ympäristö tarkoittaa ruokaa, energiaa, toiminnallisuutta, viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Envor on tekemässä ja toteuttamassa kaikkia näitä omilla palveluillaan ja tuotteillaan, tavoitteenamme siistit pihat, viihtyisät elinalueet ja hedelmälliset kasvualustat. Kiertotalouden toteuttajana me pistämme materiaalit tehokkaasti kiertämään - jätteistä syntyy energiaa ja rikkaita kasvualustoja. Ja kun me pidämme huolta kiinteistöistä, niiden elinkaari on pitkä ja hiilijalanjälki pieni.


Taloyhtiöille huoletonta ja vastuullista asumista

Ammattitaitoinen ja ennakoiva kiinteistönhuolto lisää kiinteistöjen käyttäjien turvallisuutta, ylläpitää kiinteistöjen arvoa ja vähentää huoltokustannuksia. Kiinteistöhuolto lisää asumisen viihtyvyyttä ja kiinteistön arvoa. Me hoidamme halutessanne myös erilaisten rakennustöiden, remonttien, saneerauksien ja maalausten organisoinnin. 

Luonnollista kasvuvoimaa pelloille ja puutarhoihin 

Puhdas ruoka kasvaa luonnonmukaisella alustalle. Me tarjoamme pelloille ja puuhtarhoihin luonnollista kasvuvoimaa. Lannoitetuotteet syntyvät biokaasutuotannon sivutuotteena syntyvästä jäännöslietteestä    vähentävät ympäristön kuormitusta ja ovat yhtä hyviä kuin vastaavat kemialliset lannoitteet. 


Toimivia jätehuoltopalveluja ja onnistutta kierrättämista 

Me autamme kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumajärjestäjiä hoitamaan jätehuollon ja kierrättämisen tehokkaasti ja kokonaistaloudellisesti. 

Puhdas teollisuusympäristö ja toimivat prosessit 

Olemme erikoistuneet elintarvike- ja prosessiteollisuuden vaativiin pesuihin ja viemärihuoltoihin. Huolehdimme palveluillamme, että teillä prosessit pysyvät puhtaina ja tuotanto pysyy käynnissä.

Me viemme ja tuomme perille asti

Toimiva logistiikka ja joustavat kuljetuspalvelut ovat osa kokonaisuutta jätehuollossa, kierrätyksessä ja erilaisissa materiaalitoimituksissa. 


 
 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME