Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Töihin Envorille? 

Hei! Ja kiva kun saavuit tutkimaan avoimia työpaikkojamme. Envorilla työskentelee monien eri alojen osaajia ja etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti myös uusia tekijöitä. Palveluksessamme on niin kiinteistönhoitajia, asiakaspalvelijoita, materiaalinkäsittelijöitä sekä yhdistelmäajoneuvojen, kuorma-autojen ja jäteautojen kuljettajia. Olisitko sinä sopiva lisä joukkoomme tekemään vastuullisempaa huomista? Hae avointa työpaikkaa tai jätä avoin hakemus. 

23.9.2022

Autonkuljettajaksi Envorin mukavaan porukkaan!

Envor hakee joukkoonsa tarvittaessa töihin kutsuttavaa kuljettajaa. Työt koostuvat pääasiassa pakkaavan jäteautonkuljettajan työtehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Hyvällä tekijällä on myöhemmin mahdollisuus työllistyä pidempäänkin työsuhteeseen.

Vaatimuksina C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Muut kortit, paikallistuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. 

Työ on fyysistä ja vaatii hyvää yleiskuntoa. Arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä rauhallista työskentelytyyliä turvallisuusnäkökulmasta. 

Ota yhteyttä lähettämällä tietosi ja hakemuksesi oheisella hakukaavakkeella tai sähköpostiosoitteeseen ajojarjestely@envor.fi

Lisätietoja antaa Eero Hirvikoski arkisin 8-16, 044-7634109

*********************   

15.9.2022

Myyntipäällikkö

Envor Group Oy hakee
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / SALES MANAGER

Kiertotalouden edelläkävijä Envor on 58-vuotias vakavarainen perheyritys, jonka toimintaa ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, inhimillisyys, perheyrittäjyys ja vastuullisuus.

MINNE:           
Uudellemaalle (pääpaino pk-seutu ja Länsi-Uusimaa). Myyntiä teet lähitapaamisissa aina kun ne asiakkaalle sopivat.

MIHIN:            
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

MILLOIN:        
hae nyt heti ja viimeistään ma 26.9.2022. Aloitamme haastattelut heti.

SINÄ nautit myymisestä ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta. Tartut toimeen, mutta olet järjestelmällinen. Olet myös todistettavasti fiksu, uskottava ja kehityskelpoinen tyyppi. Kielitaidostakin on työssäsi etua.

Olet tärkeä osa meitä, Envorin työyhteisöä. Työsi päämäärän vuoksi et kuitenkaan tapaa työkavereitasi joka päivä, joten Sinun pitää pystyä itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen jälkeen. Raportoit myyntijohtajalle Forssaan. Tarjoamme Sinulle kannustavan palkkauksen ja asianmukaiset työvälineet.

Toivomme hakemuksia eri ikäisiltä, -kokoisilta ja -näköisiltä ihmisiltä, jotka rakastavat myyntityötä!

Kerro miksi Sinä haluat tulla meille töihin. Hakemukset osoitteeseen: juha.t.karjalainen@envor.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha T. Karjalainen p. 044 491 6858 tai toimitusjohtaja Samuli Laine p. 050 407 8099.

*********************  

Aikaisempia ilmoituksia, joiden haku ei enää ole voimassa:

18.5.2022

Haemme kahta kesätyöntekijää tuotantoomme. Työn kesto molemmissa tehtävissä 6-8 viikkoa. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, ajokorttia tai vähintään traktorikorttia.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä liiketoimintajohtaja Santeri Laineelta, santeri.laine@envor.fi tai 050-407 8100.

***********************

12.4.2022

Haemme palvelukseemme kuljettajaa pääasiassa pakkaavaan jäteauton kuljettajan tehtäviin. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Hakijalla tulee olla voimassa oleva C-kortti sekä ammattipätevyystutkinto.

Haemme myös kesäkaudeksi kuljettajaa. Työtehtäviin kuuluvat koko kuljetuksen työtehtävät, jotka sisältävät mm. jätepakkaaja-, jakeluauto- ja vaihtolavakuljetuksia. Vaatimuksina C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys. CE-kortti katsotaan eduksi.  


 
Jätä tämä tyhjäksi