Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Töihin Envorille? 

Hei! Ja kiva kun saavuit tutkimaan avoimia työpaikkojamme. Envorilla työskentelee monien eri alojen osaajia ja etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti myös uusia tekijöitä. Palveluksessamme on niin kiinteistönhoitajia, asiakaspalvelijoita, materiaalinkäsittelijöitä sekä yhdistelmäajoneuvojen, kuorma-autojen ja jäteautojen kuljettajia. Olisitko sinä sopiva lisä joukkoomme tekemään vastuullisempaa huomista? Hae avointa työpaikkaa tai jätä avoin hakemus. 

18.5.2022

Haemme kahta kesätyöntekijää tuotantoomme. Työn kesto molemmissa tehtävissä 6-8 viikkoa. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, ajokorttia tai vähintään traktorikorttia.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä liiketoimintajohtaja Santeri Laineelta, santeri.laine@envor.fi tai 050-407 8100.

***********************

Tässä aikaisempia ilmoituksiamme (haku ei enää voimassa):

12.4.2022

Haemme palvelukseemme kuljettajaa pääasiassa pakkaavaan jäteauton kuljettajan tehtäviin. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Hakijalla tulee olla voimassa oleva C-kortti sekä ammattipätevyystutkinto.

Haemme myös kesäkaudeksi kuljettajaa. Työtehtäviin kuuluvat koko kuljetuksen työtehtävät, jotka sisältävät mm. jätepakkaaja-, jakeluauto- ja vaihtolavakuljetuksia. Vaatimuksina C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys. CE-kortti katsotaan eduksi.  


 
Jätä tämä tyhjäksi