Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Töihin Envorille? 

Hei! Ja kiva kun saavuit tutkimaan avoimia työpaikkojamme. Envorilla työskentelee monien eri alojen osaajia ja etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti myös uusia tekijöitä. Palveluksessamme on niin kiinteistönhoitajia, asiakaspalvelijoita, materiaalinkäsittelijöitä sekä yhdistelmäajoneuvojen, kuorma-autojen ja jäteautojen kuljettajia. Olisitko sinä sopiva lisä joukkoomme tekemään vastuullisempaa huomista? Hae avointa työpaikkaa tai jätä avoin hakemus. 

22.3.2023

 

Kesätyö asiakaspalvelussamme

Tule meille kesätöihin! Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tutustua kiertotalouteen eturivin paikalta, toimia lähellä asiakasta, tarjota neuvoja ja opastaa. Toivomme oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, sekä tietysti aurinkoisen palvelualtista asennetta. 

Arvostamme asiakaspalvelukokemusta ja mahdollinen työkokemus kiertotalouden tai vaikkapa logistiikan parissa on eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja hakemukset: santeri.laine@envor.fi sekä puhelimitse (ma 27.3.-) 050-407 8100, tai samuli.laine@envor.fi, puhelin 050-407 8099

 

17.3.2023

Kiinteistöhuollon palvelupäällikkö

Oletko Sinä kiinteistöhuollon ammattilainen tai tunnet muuta kautta asumiseen ja sen palveluihin liittyviä asioita yhtä hyvin kuin omien housujesi reisitaskut? Tiedät miksi isännöitsijä päättää soittaa Sinulle juuri silloin kun olet astumassa hyvillä mielin saunaan ja uutisia kuunnellessasi hoksaat mitä kaikkea täytyy seuraavaksi tehdä, jos sääennuste lupaa aamuksi 30 senttiä lunta.

Olet kenties joskus itsekin ollut työtakki päällä, ruuvimeisseli oikein päin kädessäsi tarkistamassa minkä ihmeen takia kerrostalon ulko-ovi ei lukitu normaalisti? Entä onko tuttavapiirissäsi taloyhtiön hallituksen jäseniä tai oletko kenties itse toiminut sellaisessa vastuutehtävässä? Tietokonetta käytät kuin vanha tekijä ja kirjoittamasi teksti on selvää suomenkieltä. Lopuksi, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää edes vastuunkantoa, koska saat ilon toimia reippaan työtiimin vetäjänä. 

Jos edellinen kappale herätti mielenkiintosi, olet jo toinen jalka ovensuussa matkalla Envorin kiinteistöhuollosta vastaavaksi palvelupäälliköksi! Edeltäjäsi siirtyy urallaan eteenpäin eikä tämän hyvän tyypin tuoli saa jäädä pitkäksi aikaa tyhjilleen.

Jos kiinnostuit oikein tosissasi, toimi ripeästi ja ota yhteyttä tulevaan esimieheesi Santeriin, puhelin 050-407 8100. Kyllä Santeri sähköpostiakin lukee osoitteessa santeri.laine@envor.fi, mutta me täällä Envorilla arvostamme reipasta ja iloista toimintaa, joka johtaa hyvään lopputulokseen sekä asiakkaan että meidän envorilaisten kannalta. Tervetuloa mukaan!

26.1.2023

Kuorma-autonkuljettaja 

Toimintamme kasvaessa haemme riviimme ammattikuljettajaa. Työtehtävät koostuvat pääasiassa pakkaavan jäteautonkuljettajan tehtävistä Forssan seudulla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa pääasiassa arkipäivinä. 

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja. Tarvitset vähintään C-ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden, sekä digipiirturikortin. Muut kortit katsotaan eduksi. Arvostamme myös, jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja ja perus IT-taidot kunnossa. Edellytämme ammattimaista, ennakoivaa ja turvallista tapaa toimia liikenteessä.

Eduksi tehtävässä on mm.:
 - Aikaisempi kokemus kuorma-autolla työskentelystä ja jätteenkuljetuksesta

- Nosturin käyttötaidot

- Hyvä fyysinen yleiskunto

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin 8-16 Eero Hirvikoski 0447634109 tai ajojarjestely@envor.fi

Jätäthän hakemuksen https://www.envor.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/ tai ajojarjestely@envor.fi


Kuorma-autonkuljettaja (kesäkausi)

Työtehtävät koostuvat kuljettajan tehtävistä eri ajoneuvoilla tai yhdistelmillä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa pääasiassa arkipäivinä. 

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.Tarvitset vähintään C-ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden, sekä digipiirturikortin. Muut kortit katsotaan eduksi. Arvostamme myös jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja ja perus IT-taidot kunnossa. Edellytämme ammattimaista, ennakoivaa ja turvallista tapaa toimia liikenteessä.

Eduksi tehtävässä on mm.:
- Aikaisempi kokemus kuorma-autolla työskentelystä ja jätteenkuljetuksesta

- Nosturin käyttötaidot

- Hyvä fyysinen yleiskunto

Hyvälle tekijälle mahdollisuus töihin jatkossakin.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin 8-16 Eero Hirvikoski 044 763 4109 ja Jukka Vuorela 050 047 3355 tai ajojarjestely@envor.fi

Jätäthän hakemuksen https://www.envor.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/ tai ajojarjestely@envor.fi


Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Työtehtävät koostuvat kuljettajan tehtävistä eri ajoneuvoilla tai yhdistelmillä. Työ on vuorotyötä. 

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.Tarvitset CE-ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden, sekä digipiirturikortin. Muut kortit katsotaan eduksi. Arvostamme myös, jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja ja perus IT-taidot kunnossa. Edellytämme ammattimaista, ennakoivaa ja turvallista tapaa toimia liikenteessä.

Eduksi tehtävässä on mm.:
- Aikaisempi kokemus kuorma-autolla työskentelystä ja jätteenkuljetuksesta

- Nosturin käyttötaidot

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin 8-16 Jukka Vuorela 050 047 3355 tai ajojarjestely@envor.fi

Jätäthän hakemuksen https://www.envor.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/ tai ajojarjestely@envor.fi


 

 


 
Jätä tämä tyhjäksi