Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Töihin Envorille? 

Hei! Ja kiva kun saavuit tutkimaan avoimia työpaikkojamme. Envorilla työskentelee monien eri alojen osaajia ja etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti myös uusia tekijöitä. Palveluksessamme on niin kiinteistönhoitajia, asiakaspalvelijoita, materiaalinkäsittelijöitä sekä yhdistelmäajoneuvojen, kuorma-autojen ja jäteautojen kuljettajia. Olisitko sinä sopiva lisä joukkoomme tekemään vastuullisempaa huomista? Hae avointa työpaikkaa tai jätä avoin hakemus. 

AIEMMAT AVOIMET TYÖPAIKKAMME

22.9.2023

Kiinteistönhoitajaa haetaan!

Wanted! Huoltomies, kiinteistönhoitaja, monitoimimies, talkkari

Tärkeällä tekijällä on monta nimeä. Ja jos jokin on tärkeä, niin kiinteistönhoitaja. Hän on kaikkien tukkoisten putkien sankari, valkoisen kurittajan taltuttaja, lämmön tuoja ja jokaisen kiinteistön ehdoton kingi.

Ja yhtä tällaista me olemme vailla kasvaviin kiinteistöpalveluihimme Forssan seudulle. Oletko sinä tai joku tuttusi se oikea?

Kiinteistönhoitajana teet töitä Envorin kiinteistöpalvelujen parissa olevissa kiinteistöissä – taloyhtiöissä, kauppa- ja yrityskiinteistöissä ja teollisuudessa.

Perustöihisi kuuluvat lumityöt, ruohonleikkuu ja piha-alueiden puhtaana ja siistinä pitäminen. Tunnet kiinteistötekniikkaa, osaat säätää lämmitystä ja ilmanvaihtoa, tiedät minne vesi putkissa virtaa ja sulaketaulut ovat perussettiä.

Meillä Envorilla kiinteistönhoitajat ovat kaikille tuttuja talkkareita, jotka tuntevat kiinteistöt kuin omat taskunsa. Sen ansiosta asiakkaittemme kiinteistöjen kunto ja arvo pysyvät hyvänä. Reipas asenne ja halu tehdä hyvää työtä ovatkin kiinteistönhoitajan parhaat ominaisuudet.

Jos kiinnostuit tai tunnet jonkun sopivan, ota yhteyttä! Rekrytointiprosessin hoitaa Eezy Forssa, lisätietoja toimeksiannosta antaa Isabella numerossa 050 582 4422. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen eezy.forssa@eezy.fi viimeistään 8.10.2023.

26.7.2023

Aluemyyntipäällikkö Tampereen seudulle ja Pirkanmaalle

Huom. suomenkielentaitoinen
Fluent Finnish speaker required, please note

Envor on vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys ja kiertotalouden edelläkävijä. Meidän tärkein tavoitteemme on säästää luonnonvaroja kierrättämällä. Meillä on siihen myös monta valmista ratkaisua, kuten biokaasulaitokset Forssassa ja Porissa. Mutta me tarvitsemme lisää yrityksiä ja kumppaneita toteuttamaan tavoitettamme. Ja me tarvitsemme lisää tekijöitä myymään osaamistamme ja ratkaisujamme yhä useammalle suomalaiselle toimijalle.

Nykyisen aluemyyntipäällikkömme siirtyessä toisiin tehtäviin etsimme nälkäistä ja motivoitunutta MYYJÄÄ, joka haluaa auttaa asiakkaita toimimaan vastuullisesti ja löytää uusia ratkaisuja aitoon kiertotalouteen.

• Työ on ratkaisumyyntiä eli asiakkaiden auttamista ja heidän kiertotalous- ja vastuullisuustavoitteittensa toteuttamista
• Myynti on keskeinen osa yrityksen tuloslaskelmassa, joten sen pitää olla kaikin puolin tuloksellista ja tuloksen tekemisestä pitää löytyä sinulle myös yksi motivaation lähde. Todennäköisesti olet jo aikaisemmin myynyt jotakin Tampereen seudulla!
• Pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, jossa tarvitaan ymmärrystä kiertotaloudesta ja liiketoiminnan perusteista
• Saat olla tekemisissä ihmisten kanssa, käydä ahkerasti tapaamassa asiakkaita ja luoda omaa kestävää asiakaskuntaa

Kerro hakemuksessasi, miten sinä myisit palvelujamme. Voit lähettää sen ma 7.8.2023 mennessä osoitteeseen juha.t.karjalainen@envor.fi ja lisätietoja (arkisin klo 9–11) saat myyntijohtaja Juha T. Karjalaiselta numerosta 044 491 6858.

17.7.2023

Imu-/paineauton kuljettaja

Haemme palvelukseemme imu-/paineauton kuljettajaa. Työsi koostuu viemärihuoltoon liittyvistä tehtävistä sekä maantiekuljetuksista yhdistelmällä. Työ on ajoittain fyysistä ja vaatii työntekijältä vähintään kohtalaista peruskuntoa. Se saattaa sisältää myös VAK-kuljetusta, jolloin ADR-lupa luetaan eduksi (koulutetaan tarvittaessa).

Työntekijänä sinun tulee olla omatoiminen ja motivoitunut. Työn luonteesta johtuen sinun pitää pystyä toimimaan myös likaisissa ja haisevissa oloissa. Kuljetustyö on meille tärkeää asiakaspalvelua eli tulet toimeen myös asiakkaiden kanssa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi.

Ota yhteyttä Jukka Vuorelaan, puh. 0500-473355 tai Santeri Laineeseen 050-4078100. Lähetä viimeistään ma 31.7. hakemuksesi ansioluettelon kera: jukka.vuorela@envor.fi tai santeri.laine@envor.fi


22.3.2023

 

Kesätyö asiakaspalvelussamme

Tule meille kesätöihin! Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tutustua kiertotalouteen eturivin paikalta, toimia lähellä asiakasta, tarjota neuvoja ja opastaa. Toivomme oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, sekä tietysti aurinkoisen palvelualtista asennetta. 

Arvostamme asiakaspalvelukokemusta ja mahdollinen työkokemus kiertotalouden tai vaikkapa logistiikan parissa on eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja hakemukset: santeri.laine@envor.fi sekä puhelimitse (ma 27.3.-) 050-407 8100, tai samuli.laine@envor.fi, puhelin 050-407 8099

 

17.3.2023

Kiinteistöhuollon palvelupäällikkö

Oletko Sinä kiinteistöhuollon ammattilainen tai tunnet muuta kautta asumiseen ja sen palveluihin liittyviä asioita yhtä hyvin kuin omien housujesi reisitaskut? Tiedät miksi isännöitsijä päättää soittaa Sinulle juuri silloin kun olet astumassa hyvillä mielin saunaan ja uutisia kuunnellessasi hoksaat mitä kaikkea täytyy seuraavaksi tehdä, jos sääennuste lupaa aamuksi 30 senttiä lunta.

Olet kenties joskus itsekin ollut työtakki päällä, ruuvimeisseli oikein päin kädessäsi tarkistamassa minkä ihmeen takia kerrostalon ulko-ovi ei lukitu normaalisti? Entä onko tuttavapiirissäsi taloyhtiön hallituksen jäseniä tai oletko kenties itse toiminut sellaisessa vastuutehtävässä? Tietokonetta käytät kuin vanha tekijä ja kirjoittamasi teksti on selvää suomenkieltä. Lopuksi, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää edes vastuunkantoa, koska saat ilon toimia reippaan työtiimin vetäjänä. 

Jos edellinen kappale herätti mielenkiintosi, olet jo toinen jalka ovensuussa matkalla Envorin kiinteistöhuollosta vastaavaksi palvelupäälliköksi! Edeltäjäsi siirtyy urallaan eteenpäin eikä tämän hyvän tyypin tuoli saa jäädä pitkäksi aikaa tyhjilleen.

Jos kiinnostuit oikein tosissasi, toimi ripeästi ja ota yhteyttä tulevaan esimieheesi Santeriin, puhelin 050-407 8100. Kyllä Santeri sähköpostiakin lukee osoitteessa santeri.laine@envor.fi, mutta me täällä Envorilla arvostamme reipasta ja iloista toimintaa, joka johtaa hyvään lopputulokseen sekä asiakkaan että meidän envorilaisten kannalta. Tervetuloa mukaan!

26.1.2023

Kuorma-autonkuljettaja 

Toimintamme kasvaessa haemme riviimme ammattikuljettajaa. Työtehtävät koostuvat pääasiassa pakkaavan jäteautonkuljettajan tehtävistä Forssan seudulla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa pääasiassa arkipäivinä. 

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja. Tarvitset vähintään C-ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden, sekä digipiirturikortin. Muut kortit katsotaan eduksi. Arvostamme myös, jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja ja perus IT-taidot kunnossa. Edellytämme ammattimaista, ennakoivaa ja turvallista tapaa toimia liikenteessä.

Eduksi tehtävässä on mm.:
 - Aikaisempi kokemus kuorma-autolla työskentelystä ja jätteenkuljetuksesta

- Nosturin käyttötaidot

- Hyvä fyysinen yleiskunto

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin 8-16 Eero Hirvikoski 0447634109 tai ajojarjestely@envor.fi

Jätäthän hakemuksen https://www.envor.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/ tai ajojarjestely@envor.fi


Kuorma-autonkuljettaja (kesäkausi)

Työtehtävät koostuvat kuljettajan tehtävistä eri ajoneuvoilla tai yhdistelmillä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa pääasiassa arkipäivinä. 

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.Tarvitset vähintään C-ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden, sekä digipiirturikortin. Muut kortit katsotaan eduksi. Arvostamme myös jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja ja perus IT-taidot kunnossa. Edellytämme ammattimaista, ennakoivaa ja turvallista tapaa toimia liikenteessä.

Eduksi tehtävässä on mm.:
- Aikaisempi kokemus kuorma-autolla työskentelystä ja jätteenkuljetuksesta

- Nosturin käyttötaidot

- Hyvä fyysinen yleiskunto

Hyvälle tekijälle mahdollisuus töihin jatkossakin.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin 8-16 Eero Hirvikoski 044 763 4109 ja Jukka Vuorela 050 047 3355 tai ajojarjestely@envor.fi

Jätäthän hakemuksen https://www.envor.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/ tai ajojarjestely@envor.fi


Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Työtehtävät koostuvat kuljettajan tehtävistä eri ajoneuvoilla tai yhdistelmillä. Työ on vuorotyötä. 

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.Tarvitset CE-ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden, sekä digipiirturikortin. Muut kortit katsotaan eduksi. Arvostamme myös, jos sinulla on asiakaspalvelutaitoja ja perus IT-taidot kunnossa. Edellytämme ammattimaista, ennakoivaa ja turvallista tapaa toimia liikenteessä.

Eduksi tehtävässä on mm.:
- Aikaisempi kokemus kuorma-autolla työskentelystä ja jätteenkuljetuksesta

- Nosturin käyttötaidot

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin 8-16 Jukka Vuorela 050 047 3355 tai ajojarjestely@envor.fi

Jätäthän hakemuksen https://www.envor.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/ tai ajojarjestely@envor.fi


 

 


 
Jätä tämä tyhjäksi